Представяне

Добре дошли в страницата на „Куманов Ден Рожден” ООД
и сладкарници ДЕН РОЖДЕН!

Ние сме семейство на сладкари и готвачи. Обичаме своята работа и имаме страст
към кулинарното изкуство и творчество.


Това е основната причина за създаването на фирма „Куманов Ден Рожден” ООД, която основахме през далечната 1996година. Започнахме в малък състав, в малка сладкарска работилничка, учихме се и успяхме...

Днес вече имаме собствен сладкарски цех, както и две фирмени сладкарници – Ден Рожден 1 и Ден Рожден 2. Работим за щастието и усмивките на нашите клиенти и продължаваме да се учим, за да постигаме мечтите си!

Тайната на тортите КУМАНОВ се крие във висококвалифицирания труд, богатството от продукти и в специфичния им начин на комбиниране. Използват се основно свежи плодове, натурална сметана и мляко и други естествени продукти. От нищо не се пести!

Младите и талантливи сладкари и декоратори в нашия екип са готови да се справят с всички предизвикателства!

Освен стандартни и дизайнерски торти ние предлагаме: кетъринг услуги,вкусни плата от солени и сладки изкушения за Вашия Welcomе drik или рожден ден. Кумски пилета за Вашето незабравимо сватбено тържество.

Развиваме се, създаваме нови рецепти и се стараем да ви предложим най-вкусните и здравословни сладкиши, както и най-иновативните решения, за да се почувствате специални и обичани.


Сладкарници – Ден Рожден 1 и Ден Рожден 2.