Цени за изпълнение

Начини на плащане и цени

Цените на всички торти, извън стандартните (детски, идейни, романтични, самолети , влакчета, коли и яхти, сватбени, фирмени и торти за различни празници), по идея на клиента са по договаряне.


Детски торти: 5 - 9 лв./ парче, Цената се определя в зависимост от пълнежа на тортата, брой на парчетата, както и от трудността и времето за изработка.

Празнични, юбилейни, фирмени торти: 5 – 9 лв./ парче. Цената се определя в зависимост от пълнежа на тортата, брой на парчетата, както и от трудността и времето за изработка.

За сватбени торти цената е между 5 – 9 лв. за парче в зависимост от сложността на изработка.

Всяка допълнителна декорация към поръчана торта се заплаща както следва: Обикновена фигурка до 4 - 6 лв./ бр.  Детайлно изработени фигурки – в зависимост от големината, трудността и времето за изработка на бройка.

Торта по модел на клиента – цената се договаря индивидуално според сложността на изработката.

При торти с изображение върху захарна хартия (снимка, лого и др.) за определяне на цената, водещ е пълнежа, като към формираната цена се добавя и цената на глазираната хартия. (12 лв. за формат А4).


Важно!

ЦЕНИТЕ НА ВСИЧКИ ТОРТИ, ИЗВЪН СТАНДАРТНИТЕ (детски, идейни, романтични, самолети , влакчета, коли и яхти, сватбени, фирмени и торти за различни празници), по идея на клиента СА ПО ДОГОВАРЯНЕ.

Запазваме си правото да откажем поръчка при условие,че капацитетът ни е запълнен. Съветът ни към вас е да планувате своето събитие и поръчка на торта своевременно!

При спешни и извънредни поръчки цените са до +50%


Вие може да извършите плащането за Вашата поръчка в брой при получаване или по банков път по сметките упоменати по-долу. Моля, имайте предвид, че когато правите поръчка, която трябва да бъде доставена не на Вас, а на друг получател е необходимо да платите авансово.

Банкова сметка:

Получател: "Куманов Ден Рожден" ООД
Име на банката: Уни Кредит Булбанк 
BIC: UNCRBGSF 
Разп. с-ка IBAN: BG35 UNCR 70001523101588